Destinasjon Måløy

gruppebilde

Vi er seks unge ledertalenter fra Emergence School of Leadership i Oslo. Til daglig studerer vi ny nordisk prosjektledelse på vår lille skole i Oslo sentrum. Nå skal vi jobbe seks uker som prosjektledere for Måløy Vekst sin nye turistsatsing på kystområdet rundt Måløy. Målet med satsingen er flere turistbesøk og reiselivsbedrifter, økt handel og ikke minst økt trivsel og bolyst for lokalbefolkning og næringsliv. Kystområdet skal synliggjøres gjennom nye konsepter, strategier og en felles identitet. Vi vil jobbe med kartlegging og konseptutvikling i Måløy, og analyse og strategi i Oslo. Begge steder håper vi å møte så mange spennende og kunnskapsrike folk som mulig.

«Vi ser at verdien av samarbeid er stor og at alle kan lære av hverandre. For å jobbe frem de beste løsningene vil vi involvere og engasjere bredt hos lokalbefolkning og lokale turistaktører!» – Emil Bjerke, teammedlem

Vi vil gjerne snakke med så mange som mulig mens vi er her. Det inkluderer deg som er lokal turistaktør, deg i gata og alle andre som har lyst til å bidra med meninger eller kunnskap. Send gjerne forslag, tanker og innspill til destinasjonmaloy@outlook.com eller kommenter på Instagram. For å engasjere, kjører vi et åpent og transparent prosjekt som alle kan følge her på bloggen og på Instagram, så søk opp Destinasjon Måløy og følg oss!

Vi gleder oss stort over samarbeidet med Måløy Vekst og over å jobbe i den flotte havnebyen Måløy. Vi vil at alle skal være med å utforme Måløy-regionens fremtid.

 

LagreLagre

Reklame