Her er det liv!

IMG_3734img_3746.jpgimg_3817.jpgIMG_3813IMG_3742IMG_3804IMG_3825

Og godt er det. I kveld var det workshop med lokale aktører. Vi talte 46 oppmøtte, men hver og en var så engasjerte at det føltes ut som vi var minst 100. Hurra for det! Formålet med workshopen var å skape dialog, innhente informasjon og rett og slett drømme oss bort litt. Vi startet kvelden med noen ord om turistsatsingen fra Randi Humborstad, deretter sa vi litt om hvordan vi jobber med prosjektet, at vi er her i Måløy for innhente masse informasjon fra lokale aktører, folk i gata, næringsliv og andre turistdestinasjoner i området, før vi drar til Oslo for å spisse inn det vi har funnet og lage noe ut av det. Workshopen var vår måte å få så mye god info som mulig fra lokale aktør.

Et av verktøyene vi brukte var cafédialog hvor vi snakket om stolthet, samarbeid, historier, pakkereiser, forbedringsmuligheter, internasjonale turister og hva hver enkelt kan bidra med. Deltakerne delte seg i grupper og rullerte mellom seks stasjoner. Det er ikke alltid like lett å være kreativ, og å kaste seg ut i ukjente oppgaver, men måløyværinger tar tydeligvis slike utfordringer på strak arm. Samtalene på bordene fløt og det virket som vi klarte å skape et rom for positivitet og fremtidsutsikter. Kanskje også fremtidige samarbeid? Denne gode stemningen er god bensin for en felles turistsatsing. Og også noe å jobbe videre med for den personen som skal ansettes og ta over når vi drar. Randi forteller at hun ønsker å ha en ansatt i Måløy Vekst sin arbeidsgruppe Handel og Turisme på fulltid fra tidlig høst. Hun nevnte at gruppen også skal bestå av driftige lokale aktører og ber interesserte ta kontakt.

Vi er utrolig fornøyde med workshopen og vil takke alle som kom, var engasjerte og delte sine tanker og kunnskap, også sender vi en ekstra takk til Randi for super hjelp!

Turistsatsingen skapes av dere!

Reklame

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s