Lock-in på kontoret

IMG_8734(1)

img_5778-2.png

26 timer til fristen løper ut. Ingen av dem skal gå til spille. Det er lock-in på kontoret til leveringsfrist hos trykkeriet fredag morgen kl. 10:00! Vi har ingen tid å miste.

Emil, Karoline og Martin sitter i kantina og jobber med ressursallokering. De drar seg i håret, men formuleringene kommer allikevel rullende. Alexandra sitter limt til PC-skjermen på det innerste kontoret og jobber med alt visuelt. Hun er vår estetiker-dronning. Alt hun tar i blir vakkert og forførende. Malin og Andrea plager gjengen med høy klubbmusikk fra kontor tre samtidig som de utvikler posisjoner, skråler og ler høylytt annethvert minutt. Vi har det faktisk gøy oppi det hele. For det er nå all kunnskap vi har tilegnet oss de siste fem ukene skal manifesteres i den store kunderapporten. Det er dette vi har jobbet for dag ut og inn, og vi er stolte. Vi må bare sitte litt til. Fjerne den ene setningen, få med det lille avsnittet der og klippe litt på det bildet. Perfeksjonister, vi?

Vi kom klokken 08:30 torsdag morgen, og vi dro 10:00 fredag morgen. Det er dette vi kaller en frisk arbeidsøkt. Nå er det hjem for å sove et par timer før kundemøte og møte med avisen. Ja, denne uken er vi supermennesker. I hvert fall på overflaten…

Reklame

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s