Hvem vi er

gruppebilde.jpg

Vi er et team på seks fra Emergence School of Leadership i Oslo. Vi har studert sammen siden august og nå er vi klare for å jobbe med vårt siste prosjekt – selveste eksamensprosjektet. Her er litt om oss:

Emil
emil.bjerke(at)live.no
Utdannet eiendomsutvikler. Kløktig strateg og kartlegger. Emil er i sonen når han begynner å se mønstre i informasjonen han har innhentet og kan ta det videre. Gruppas spøkefugl og ja-person.

Alexandra
alexandragjerlaugsen(at)gmail.com
Utdannet grafisk designer. Alexandra er en eminent fotograf med en sterk portefølje på identitetsbygging. Alexandras øye for det vakre er få unt. Dette er gruppas salige gledesspreder.

Karoline
karolinewee(at)gmail.com
Utdannet markedsfører og økonom. Karoline har oversikt, og det med både sjarm og myndighet. Hun er unik på det praktiske og holder styr på oss andre. Gruppas haukeblikk og balanserende kraft.

Martin
hagen.martin93(at)gmail.com
Utdannet samfunnsøkonom. Rå på å sette lokalkunnskap opp mot nasjonale trender. Martin ser langt frem og får oss til å se de virkelig gode strategiene. Dette er den reflekterte Måløyværingen i gruppa.

Malin
malin-appelquist(at)hotmail.com
Utdannet retail designer. Rå på konseptutvikling og estetikk. Malin er effektiv som få, og det hun gjør, det gjør hun godt og grundig. Malin ser hva som funker. Gruppas skøyer som alltid sier i fra.

Andrea
andrea.skinstad(at)outlook.com
Utdannelse fra utviklingsstudier og prosjektledelse. Andrea liker å lage enkle og dramatiske tekster som treffer. I sitt ess på den tekstuelle fronten og under idékastingen. Gruppas visjonære historieforteller.

 

Reklame