Stormeventyr

img_20180525_162020_1.jpgimg_20180525_170753.jpgimg_20180525_170402.jpgdav

Vi er trøtte typer. Klokka er 16 og vi har sovet alt fra 50 minutter til tre timer. Nattens 26-timersøkt har tatt en bit av oss. Vi tror det en skikkelig god bit som kan starte noe spennende i Måløy.

Nå har vi har vært så heldige at vi får bli med på havrafting med Storm at Stad i RIB-båt. Det er noe vi har hatt lyst til lenge, og vi tror det vil være perfekt nå. Et skikkelig stormeventyr så vi kan våkne ordentlig opp. Det skal nevnes at sola skinner som aldri før, men å komme ut på det åpne hav gir følelsen av røffhet uansett. Det får oss til å tenke på fiskeren. Hvordan det må være å stå opp i skumringen hver dag, for å ta med båten ut på farvannet og være i ett med havet til mørket kaller hjem. Hun møter havet ansikt til ansikt uansett temperament, uansett vær, selv når det er truende. Hun er en eventyrer.

Det er noe magisk med opplevelser som dette, som bare har alt: Fart, spenning, vakker natur og små historier underveis. Alt i skjønn forening og balanse. Vi er heldige som kan se Måløys skjønnhet fra denne siden. Det er kanskje den aller vakreste. Teamet vårt har opplevd noe fint sammen i dag og den følelsen skal få sitte en stund.

Reklame

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s